|Eingestellt in Kategorie:
Versand und LieferungMehr zu Versand und Rückgabe finden Sie unter „Weitere Details“.
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Schokolade, Schokolade, Schokolade, Hardcover von Wybauw, Jean-Pierre; Croes, Fra...-

Ursprünglicher Text
Chocolate, Chocolate, Chocolate, Hardcover by Wybauw, Jean-pierre; Croes, Fra...
superbookdeals
  • (73352)
  • Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
£13,32
(inkl. MwSt.)
Ca.EUR 15,88
Artikelzustand:
Neuwertig
2 verfügbar
Versand:
£15,99 (ca. EUR 19,06) Standard Int'l Postage.
Standort: Castle Donington, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 16. Okt und Mo, 28. Okt nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Verkäufer verschickt innerhalb von 10 Tagen nach Zahlungseingang.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
    

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:404900519166
Zuletzt aktualisiert am 20. Sep. 2024 13:38:17 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig: Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine ...
ISBN
9781851496686
Publication Year
2011
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Chocolate, Chocolate, Chocolate
Illustrator
Frank Croes
Item Height
174mm
Author
Jean-Pierre Wybauw
Publisher
ACC Art Books
Topic
Cooking by Ingredient
Item Width
130mm
Number of Pages
192 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Chocolate, Chocolate, Chocolate is much more than just a recipe book. Employing half a century of chocolate knowledge and experience to this accessible new title, Jean-Pierre Wybauw's sixth book is a veritable abundance of information, history and recipes pertaining to chocolate. The book traces the history of the cocoa bean, from its first use as currency by the Aztecs to the very beginnings of its consumption as a delicacy. The technical differentiations between dark, milk and white chocolate are explained, and different production techniques and tricks are examined, with further nuggets of information included along the way. Nutritional value of different kinds of chocolate, as well as the health benefits of the cocoa bean, are also outlined, and an explanantion of chocolatier's terminology. Features over 100 pages of recipes with step-by-step instructions including muffins, souffles, pralines, macaroons and chocolate cannelloni as well as useful recipes for chocolatiers' ingredients that are otherwise expensive and difficult for the layman to get hold of such as fondant cream. Of interest to professionals and aspiring chocolatiers as well as hobbyists, readers will be swept away by Jean Pierre's enthusiasm and never-ceasing diligence to create the perfect chocolate. Contents: Preface A heartfelt thank you Master chocolatier Jean-Pierre Wybauw What is chocolate and what is it actually made of? Various types of chocolate The production of chocolate Chocolate and quality Trends in chocolates Average nutritional value The success of Belgian chocolates The shelf life of chocolate Recipes and terminology AUTHOR: Jean-Pierre Wybauw is an international chocolate and sugar processing consultant who travels the world giving courses, lectures, readings and demonstrations on chocolate processing. Jean-Pierre often makes guest appearances on foreign television cookery programmes. He is also a well-known and respected member of the jury in numerous competitions. His expert opinion about working with chocolate is greatly appreciated, especially in international contests. Jean-Pierre Wybauw has won many awards and competitions, among which, in 2002, the coveted 'Chef of the year' title at the Culinary Institute of America. He was awarded numerous prizes for his work. ILLUSTRATIONS: 150 colour

Product Identifiers

Publisher
ACC Art Books
ISBN-13
9781851496686
eBay Product ID (ePID)
109300158

Product Key Features

Book Title
Chocolate, Chocolate, Chocolate
Illustrator
Frank Croes
Author
Jean-Pierre Wybauw
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2011
Number of Pages
192 Pages

Dimensions

Item Height
174mm
Item Width
130mm

Additional Product Features

Title_Author
Jean-Pierre Wybauw
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Far Corner Europe Limited
Barbara Blake
19-20 Bourne Court
Southend Road
Woodford Green
Essex
IG8 8HD
United Kingdom
Kontaktinformationen anzeigen
:liaM-Emoc.secirpkoobtaerg@kusredroyabe
USt-IdNr.:
  • GB 307932304
Handelsregisternummer:
  • 10691061
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
CRN-Nummer:
  • 10691061
superbookdeals

superbookdeals

95,7% positive Bewertungen
300 Tsd. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Mitglied seit Aug 2017
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Founded in 1991, superbookdeals is one of the largest marketplace booksellers in the world, shipping over 3 million books a year.With fulfilment centres in the US and UK, our commitment is to offer an ...
Mehr anzeigen

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.8
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.8
Kommunikation
4.7
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (83.726)