Bild 1 von 1
Bild 1 von 1
Feldanleitung zur Produktion: So identifizieren, auswählen und vorbereiten Sie praktisch jeden...-
by Green, Aliza | PB | Good
US $4,58
Ca.EUR 4,11
Artikelzustand:
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ”... Mehr erfahrenÜber den Artikelzustand
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
4 verfügbar5 verkauft
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Aurora, Illinois, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 25. Sep und Sa, 28. Sep nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:373001445151
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Gut
- Hinweise des Verkäufers
- Binding
- Paperback
- Weight
- 0 lbs
- Product Group
- Book
- IsTextBook
- No
- ISBN
- 1931686807
- Book Title
- Field Guide to Produce : How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market
- Book Series
- Field Guide Ser.
- Publisher
- Quirk Books
- Item Length
- 5.9 in
- Publication Year
- 2004
- Format
- Trade Paperback
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Item Height
- 1.1 in
- Genre
- Cooking, Référence
- Topic
- Personal & Practical Guides, Specific Ingredients / Vegetables, Specific Ingredients / Fruit
- Item Weight
- 12.7 Oz
- Item Width
- 4.5 in
- Number of Pages
- 384 Pages
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Quirk Books
ISBN-10
1931686807
ISBN-13
9781931686808
eBay Product ID (ePID)
30234679
Product Key Features
Book Title
Field Guide to Produce : How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Year
2004
Topic
Personal & Practical Guides, Specific Ingredients / Vegetables, Specific Ingredients / Fruit
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Référence
Book Series
Field Guide Ser.
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1.1 in
Item Weight
12.7 Oz
Item Length
5.9 in
Item Width
4.5 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Synopsis
At last, a field guide to identifying and selecting more than 200 fruits and vegetables from around the world! The perfect companion for every shopper, Field Guide to Produce offers tips for selecting, storing, and preparing everything from apples to zucchini. When an unfamiliar edible appears on your grocer's shelf, simply flip through the full-color insert until you've found its photograph. Turn to the corresponding page to discover its country of origin, common uses, and season of harvest. This practical guide includes more than 200 full-color photographs of the world's most popular fruits and vegetables, cross-referenced to in-depth descriptions and selection tips. Step-by-step preparation directions tell you whether the item must be peeled, washed, trimmed, or blanched. Grocery shopping--and dinner--will never be the same again!, At last, a field guide to identifying and selecting more than 200 fruits and vegetables from around the world The perfect companion for every shopper, Field Guide to Produce offers tips for selecting, storing, and preparing everything from apples to zucchini. When an unfamiliar edible appears on your grocer's shelf, simply flip through the full-color insert until you've found its photograph. Turn to the corresponding page to discover its country of origin, common uses, and season of harvest. This practical guide includes more than 200 full-color photographs of the world's most popular fruits and vegetables, cross-referenced to in-depth descriptions and selection tips. Step-by-step preparation directions tell you whether the item must be peeled, washed, trimmed, or blanched. Grocery shopping--and dinner--will never be the same again
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (5.349.669)
- s***4 (9910)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kaufgood seller-movie as described-ship in a plastic bag
- 0***a (442)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kaufthank you
- 5***7 (54)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufOk
Noch mehr entdecken:
- Sachbuch-Rough-Guides Bücher,
- Sachbuch Insight Guides Bücher,
- Englische Bücher Sachbuch-Rough-Guides,
- Reisen-Sachbuch-Rough-Guides Bücher,
- Bücher über Bücher Sachbuch-Rough-Guides,
- Englische Bücher Insight-Guides-Sachbuch,
- Taschenbuch-Sachbuch-Rough-Guides Bücher,
- Insight-Guides-Taschenbuch-Sachbuch Bücher,
- Bücher Sachbuch-Rough-Guides Ab 2010,
- Bücher Insight-Guides-Sachbuch Ab 2010