|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Die Kunst der Bewahrung (Williams-Sonoma)-

Ursprünglicher Text
The Art of Preserving (Williams-Sonoma)
Artikelzustand:
Neu
Sonderaktion endet in: 2 T 4 Std
Preis:
US $4,00
Ca.EUR 3,74
Bisher US $5,00 Was bedeutet dieser Preis?
Aktueller Verkaufspreis (Angabe des Verkäufers)
US $1,00 sparen (-20%)
Versand:
US $6,00 (ca. EUR 5,62) Sparversand. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Longwood, Florida, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 27. Jun und Sa, 29. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als privater Verkäufer; verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:326027271275
Zuletzt aktualisiert am 17. Apr. 2024 00:04:19 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
Release Year
2010
ISBN
9781740899789
Book Title
Art of Preserving (Williams-Sonoma)
Publisher
Weldon Owen, Incorporated
Item Length
10 in
Publication Year
2010
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1 in
Author
Rebecca Courchesne, Rick Field, Lisa Atwood
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Fruit, Courses & Dishes / Sauces & Dressings, Methods / Canning & Preserving
Item Weight
48.1 Oz
Item Width
8.5 in
Number of Pages
240 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

Preserving is a great way to make the most of fresh fruits and vegetables, and it creates easy yet meaningful gifts. Those familiar with the technique, along with beginners looking to learn more, will appreciate this comprehensive and contemporary approach to preserving the wealth of seasonal produce from backyard gardens and markets. Can't resist that flat of fresh berries? What to make with a bumper crop of tomatoes? Have a penchant for pickles? Featuring everything you need to know to put up the seasons' bounty, Williams-Sonoma The Art of Preserving illuminates how to savor your favorite fresh produce year-round. From beginners looking to learn, to those familiar with the technique, everyone will appreciate this contemporary and comprehensive approach to preserving the wealth of fruits and vegetables from backyard gardens and farmers' markets. Packed with inspiring recipes for preserves, from Apricot Jam to Pickled Fennel with Orange Zest to Preserved Lemons, this title provides a wealth of ideas for making the most of the harvest. Additional recipes showcase the many ways that preserved foods can be used in finished dishes, from savory starters to flavorful main courses to sweet desserts. Lush photography celebrates the natural beauty of seasonal produce, while step-by-step instruction and helpful tips from professionals offer all the guidance you need to become a preserving expert. From luscious jams and jellies to savory pickles and relishes, make the most of garden-fresh fruits and vegetables through preserving. With over 130 recipes, step-by-step techniques, helpful tips from professionals, and scores of inspiring ideas for ways to use preserves in other recipes, this comprehensive cookbook provides everything you need to master the art in your own kitchen.

Product Identifiers

Publisher
Weldon Owen, Incorporated
ISBN-10
1740899784
ISBN-13
9781740899789
eBay Product ID (ePID)
81816495

Product Key Features

Book Title
Art of Preserving (Williams-Sonoma)
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Publication Year
2010
Topic
Specific Ingredients / Fruit, Courses & Dishes / Sauces & Dressings, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Rebecca Courchesne, Rick Field, Lisa Atwood
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
48.1 Oz
Item Length
10 in
Item Width
8.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Pink Flamingo of Florida

Pink Flamingo of Florida

100% positive Bewertungen
9,2 Tsd. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
5.0
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0
Angemeldet als privater Verkäufer
Daher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.

Verkäuferbewertungen (3.002)

1***a (142)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
A+
f***b (1066)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
So happy with this seller and purchase! As described. Quickly shipped! Thank you!
a***x (466)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great item