|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Salzrauchzeit: Homesteading und Heritage-Techniken für die moderne Küche von -

Ursprünglicher Text
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen by
Artikelzustand:
Neu
2 verfügbar
Preis:
£19,49
Ca.EUR 22,80
Versand:
£9,13 (ca. EUR 10,68) Standardversand. Weitere Detailsfür Versand
Standort: London, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Lieferung zwischen Mi, 29. Mai und Fr, 14. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Verkäufer verschickt innerhalb von 3 Tagen nach Zahlungseingang.
Rücknahmen:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:235462611061
Zuletzt aktualisiert am 10. Mai. 2024 14:20:58 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN-13
9780062427106
Type
NA
Publication Name
NA
ISBN
9780062427106
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Item Height
254mm
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Publisher
HarperCollins INC International Concepts
Genre
Food & Drink
Item Width
203mm
Item Weight
1161g
Number of Pages
320 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

The man best known for creating the smoked watermelon 'ham' has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into... a perfect gift for anyone you know who's looking to get back to the land. - Grubstreet A celebrated young chef hailed by the New York Times as a fearless explorer, brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen. Executive chef and owner of New York City's highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida's, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt Smoke Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today's home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild medicine. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt Smoke Time, you'll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will's Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt Smoke Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins INC International Concepts
ISBN-13
9780062427106
eBay Product ID (ePID)
238728937

Product Key Features

Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2019
Genre
Food & Drink
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
1161g

Additional Product Features

Title_Author
Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
Country/Region of Manufacture
United States

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

ABC Books Ltd
Unit 2D
Gatwick Gate Industrial Estate
Crawley, Lowfield Heath
London
RH11 0TG
United Kingdom
USt-IdNr.:
  • GB 324767388
Handelsregisternummer:
  • 05034144
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
The Nile UK Shop

The Nile UK Shop

98,2% positive Bewertungen
95 Tsd. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
4.9
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (24.431)

k***k (201)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great item, very quick delivery……..many thanks 🙏👍
y***4 (133)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Exactly what I wanted and great delivery.
r***e (309)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
An excellent book, amazing patterns. Thank you.