|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Salzrauchzeit: Homesteading und Heritage-Techniken für die moderne Küche von -

Ursprünglicher Text
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen by
Artikelzustand:
Neu
2 verfügbar
Preis:
£17,77
Ca.EUR 20,82
Versand:
£9,99 (ca. EUR 11,70) Standardversand. Weitere Detailsfür Versand
Standort: Leicester, Vereinigtes Königreich
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 24. Mai und Mi, 12. Jun nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Versand heute bei Zahlungseingang innerhalb von 2 Std 5 Min Weitere Detailsfür Versand
Rücknahmen:
60 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Weitere Details- Informationen zu Rückgaben
Zahlungen:
     

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. 

Angaben zum Verkäufer

Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:134994020127
Zuletzt aktualisiert am 11. Mai. 2024 09:20:09 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
ISBN
9780062427106
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Item Height
254mm
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Publisher
HarperCollins INC International Concepts
Genre
Food & Drink
Item Width
203mm
Item Weight
1161g
Number of Pages
320 Pages

Über dieses Produkt

Product Information

The man best known for creating the smoked watermelon 'ham' has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into... a perfect gift for anyone you know who's looking to get back to the land. - Grubstreet A celebrated young chef hailed by the New York Times as a fearless explorer, brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen. Executive chef and owner of New York City's highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida's, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt Smoke Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today's home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild medicine. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt Smoke Time, you'll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will's Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt Smoke Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins INC International Concepts
ISBN-13
9780062427106
eBay Product ID (ePID)
238728937

Product Key Features

Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2019
Genre
Food & Drink
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
1161g

Additional Product Features

Title_Author
Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
Country/Region of Manufacture
United States

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

The Monster Bookshop Ltd
Monster Bookshop
Unit 4-6 Victoria Buildings
Saddington Road
Fleckney
Leicestershire
LE8 8AW
United Kingdom
Kontaktinformationen anzeigen
:nofeleT85563426110
:liaM-Eku.oc.pohskoobretsnom@selas
USt-IdNr.:
  • GB 997868124
Handelsregisternummer:
  • 07860645
Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
Monster Bookshop

Monster Bookshop

98,6% positive Bewertungen
2,6 Mio. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten

Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.9
Kommunikation
5.0
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer

Verkäuferbewertungen (1.016.410)

a***i (214)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Great seller!!
o***j (595)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Speedy delivery very well packaged
a***r (1020)- Bewertung vom Käufer.
Letzter Monat
Bestätigter Kauf
Thnx