|Eingestellt in Kategorie:
Versand und LieferungMehr zu Versand und Rückgabe finden Sie unter „Weitere Details“.
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Vegane chinesische Küche: Rezepte & moderne Geschichten Kochbuch HC BUCH ~ Exz. Zustand ~-

Ursprünglicher Text
Vegan Chinese Kitchen : Recipes & Modern Stories Cookbook HC BOOK ~Exc. Cond.~
hipsters_avenue
  • (2065)
  • Angemeldet als privater Verkäufer
    Verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, finden daher keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
US $28,99
Ca.EUR 26,04
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Neuwertig
excellent/near mint condition with minor corner bumps. please see pics.
Versand:
US $6,13 (ca. EUR 5,51) USPS Media MailTM.
Standort: Auburn, New York, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Fr, 27. Sep und Mo, 30. Sep nach 43230 bei heutigem Zahlungseingang
Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Verkäufer zahlt Rückversand.
Zahlungen:
    

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:126288852174

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neuwertig
Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine sichtbaren Gebrauchsspuren auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers. Alle Zustandsdefinitionen ansehenwird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Hinweise des Verkäufers
“excellent/near mint condition with minor corner bumps. please see pics.”
Literary Movement
Modernism
ISBN
9780593139707
Book Title
Vegan Chinese Kitchen : Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition: a Cookbook
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
Item Length
10.3 in
Publication Year
2022
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1 in
Author
Hannah Che
Genre
Cooking, House & Home
Topic
Regional & Ethnic / Chinese, General, Regional & Ethnic / Asian, Vegan
Item Weight
43 Oz
Item Width
7.8 in
Number of Pages
320 Pages

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
0593139704
ISBN-13
9780593139707
eBay Product ID (ePID)
25057236545

Product Key Features

Book Title
Vegan Chinese Kitchen : Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition: a Cookbook
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Chinese, General, Regional & Ethnic / Asian, Vegan
Publication Year
2022
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Author
Hannah Che
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
43 Oz
Item Length
10.3 in
Item Width
7.8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2021-049177
Dewey Edition
23
TitleLeading
The
Reviews
"At once a travelogue, a textbook, a memoir, and gorgeous coffee table book." --Simply Recipes ("10 Best Cookbooks of 2022")
Dewey Decimal
641.56362
Synopsis
JAMES BEARD AWARD WINNER . IACP AWARD WINNER . 100+ fresh, plant-based, umami-packed recipes that show the range of traditional and modern Chinese vegan cuisine from the creator of The Plant-Based Wok . ONE OF THE TEN BEST COOKBOOKS OF THE YEAR- The Washington Post, Simply Recipes ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR- The New York Times, Saveur, Vice, Epicurious, Library Journal When Hannah Che decided to become a vegan, she worried that it would separate her from the traditions and food that her Chinese family celebrated. But that was before she learned about zhai cai, the plant-based Chinese cuisine that emphasizes umami-rich ingredients and can be traced back over centuries to Buddhist temple kitchens. In The Vegan Chinese Kitchen , through gorgeous photography, stories, and recipes, Hannah Che shows us the magic of this highly developed and creative tradition in which nearly every dish in the Chinese repertoire can be replicated in a meatless way, such as Blistered Dry-Fried String Beans or Sweet and Sour Tofu. You'll also find recipes that are naturally plant-based and as irresistible as they are nourishing, such as flaky scallion pancakes, corn stir-fried with peppers and pine nuts, or pea shoots braised in a velvety mushroom broth made with sesame-oil roux. This book will delight vegans, vegetarians, and omnivores alike, inviting you to explore a whole world of flavors and ingredients., JAMES BEARD AWARD WINNER - IACP AWARD WINNER - 100+ fresh, plant-based, umami-packed recipes that show the range of traditional and modern Chinese vegan cuisine from the creator of The Plant-Based Wok . ONE OF THE TEN BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: The Washington Post, Simply Recipes ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: The New York Times, Saveur, Vice, Epicurious, Library Journal When Hannah Che decided to become a vegan, she worried that it would separate her from the traditions and food that her Chinese family celebrated. But that was before she learned about zhai cai, the plant-based Chinese cuisine that emphasizes umami-rich ingredients and can be traced back over centuries to Buddhist temple kitchens. In The Vegan Chinese Kitchen , through gorgeous photography, stories, and recipes, Hannah Che shows us the magic of this highly developed and creative tradition in which nearly every dish in the Chinese repertoire can be replicated in a meatless way, such as Blistered Dry-Fried String Beans or Sweet and Sour Tofu. You'll also find recipes that are naturally plant-based and as irresistible as they are nourishing, such as flaky scallion pancakes, corn stir-fried with peppers and pine nuts, or pea shoots braised in a velvety mushroom broth made with sesame-oil roux. This book will delight vegans, vegetarians, and omnivores alike, inviting you to explore a whole world of flavors and ingredients.
LC Classification Number
TX837.C45256 2022

Artikelbeschreibung des Verkäufers

hipsters_avenue

hipsters_avenue

100% positive Bewertungen
4,3 Tsd. Artikel verkauft
Shop besuchenKontakt
Mitglied seit Okt 2010
Let me do the treasure hunting for you! I assure you that my unique knowledge will have a constant flow of interesting goods to my storefront. As a long time eBay seller who has been top-rated and ...
Mehr anzeigen

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.9
Angemessene Versandkosten
4.9
Lieferzeit
5.0
Kommunikation
5.0
Angemeldet als privater Verkäufer
Daher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.

Verkäuferbewertungen (2.138)