Bild 1 von 4




Galerie
Bild 1 von 4




Ähnlichen Artikel verkaufen?
Paul Kirk's Championship Barbecue Saucen: 175 Marinaden, Salsas, Rubs, Saucen 0325-
US $10,00
Ca.EUR 8,55
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
Neuwertig
Buch, das wie neu aussieht, aber bereits gelesen wurde. Der Einband weist keine sichtbaren Gebrauchsspuren auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Nine Mile Falls, Washington, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 13. Sep und Mi, 17. Sep nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
Keine Rücknahme.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:388713908225
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 9781558321250
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Harvard Common Press
ISBN-10
155832125X
ISBN-13
9781558321250
eBay Product ID (ePID)
15038442235
Product Key Features
Book Title
Paul Kirk's Championship Barbecue Sauces : 175 Make-Your-Own Sauces, Marinades, Dry Rubs, Wet Rubs, Mops and Salsas
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling
Publication Year
1997
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.6 in
Item Weight
12.5 Oz
Item Length
8.5 in
Item Width
5 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
97-006626
Synopsis
It's easy for any backyard chef to serve up tantalizing food from the grill Paul Kirk offers 175 winning recipes that impart bold, zesty flavor to every cut of meat. Kirk covers the classic American sauces - with tomatoes, mustard, sugar, or vinegar at their base - and offers up a wealth of fresh and creative brews flavored with such things as raspberries, pineapple, ginger, chile peppers, and more. In special Master Classes and elsewhere, Kirk reveals the basic building blocks of spice mixtures, rubs, marinades, bastes, and sauces. He explains how to layer them during the cooking process, so that grilled or barbecued food not only smacks of flavor, but brisket is more tender, steaks form a crispy crust, and ribs melt in the mouth., It's easy for any backyard chef to serve up tantalizing food from the grill! Paul Kirk offers 175 winning recipes that impart bold, zesty flavor to every cut of meat. Kirk covers the classic American sauces - with tomatoes, mustard, sugar, or vinegar at their base - and offers up a wealth of fresh and creative brews flavored with such things as raspberries, pineapple, ginger, chile peppers, and more. In special Master Classes and elsewhere, Kirk reveals the basic building blocks of spice mixtures, rubs, marinades, bastes, and sauces. He explains how to layer them during the cooking process, so that grilled or barbecued food not only smacks of flavor, but brisket is more tender, steaks form a crispy crust, and ribs melt in the mouth., Its easy for any backyard chef to serve up tantalizing food from the grill! Paul Kirk offers 175 winning recipes that impart bold, zesty flavor to every cut of meat. Kirk covers the classic American sauceswith tomatoes, mustard, sugar, or vinegar at their baseand offers up a wealth of fresh and creative brews flavored with such things as raspberries, pineapple, ginger, chile peppers, and more.In special Master Classes and elsewhere, Kirk reveals the basic building blocks of spice mixtures, rubs, marinades, bastes, and sauces. He explains how to layer them during the cooking process, so that grilled or barbecued food not only smacks of flavor, but brisket is more tender, steaks form a crispy crust, and ribs melt in the mouth.
LC Classification Number
TX840.B3K454 1998
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
SPARKLING CREATIONS INC
100% positive Bewertungen•7,6 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (5.741)
- eBay automated Feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder completed successfully – tracked and on time
- eBay automated Feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder completed successfully – tracked and on time
- eBay automated Feedback- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatOrder completed successfully – tracked and on time
Noch mehr entdecken:
- Bücher über Saucen Sachbuch,
- Deutsche Bücher über Saucen Sachbuch,
- Bücher im Taschenbuch Sachbuch Saucen,
- Bücher über Saucen Sachbuch als gebundene Ausgabe,
- Bücher über Saucen Sachbuch Ab 2010,
- Paul Maar Belletristik-Bücher,
- Paul-Maar-Abenteuer-Belletristik - Bücher,
- Paul-Maar-Märchen-Belletristik - Bücher,
- Paul-Maar-Belletristik-Jugendliche Bücher,
- Bücher mit Kinder- & Jugendliteratur Paul Maar