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The Italian Sausage Bible by Mary Contini Paperback / softback Book The Fast
FREE US DELIVERY | ISBN: 178027050X | Quality Books
US $7,55
Ca.EUR 6,44
Artikelzustand:
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
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eBay-Artikelnr.:305403257975
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 178027050X
- EAN
- 9781780270500
- Date of Publication
- 2012-07-16
- Publication Name
- N/A
- Type
- Paperback / softback
- Release Title
- The Italian Sausage Bible
- Artist
- Mary Contini
- Brand
- N/A
- Colour
- N/A
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Birlinn, The Limited
ISBN-10
178027050X
ISBN-13
9781780270500
eBay Product ID (ePID)
21038758914
Product Key Features
Book Title
Italian Sausage Bibles
Number of Pages
96 Pages
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Meat, Regional & Ethnic / Italian, History
Publication Year
2012
Illustrator
Yes, Dewar, Bob
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.4 in
Item Weight
3.6 Oz
Item Length
6.2 in
Item Width
4.4 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
TitleLeading
The
Synopsis
From the Luganega to the Calabrese, Italian sausages come in all shapes and sizes - short and fat, long and thin, horseshoe-shaped and even circular. Sausages form an integral part of Italian culture and cuisine, and the two are inexorably linked. There is even a patron saint of sausages, Sant' Antonio, who is always seen with a pig at his side and whose Feast Day, 17 January, is celebrated with much porcine squealing as pigs are slaughtered for the annual sausage-making festival. In this practical and humorous book, acclaimed cookery writer Mary Contini explores the Italian fascination with salsiccie, tracing its history and displaying its remarkable versatility with over 55 mouth-watering recipes, including Il Panino di San Gennaro - the best sausage roll in the world - Philip's Fabulous Fonteluna Sugo, and Peperoni Pizza Twice!, An indispensable bible for every cook, this practical and humorous book explores the Italian fascination with "salsiccia "sausage. Tracing the delicacy s history and displaying its remarkable versatility with more than 55 mouthwatering recipes including Il Panino di San Gennaro, Philip s Fabulous Fonteluna Sugo, and Pepperoni Pizza Twice this is the perfect gift for the sausage lover or Italophile.", From the Luganega to the Calabrese, Italian sausages come in all shapes and sizes - short and fat, long and thin, horseshoe-shaped andmeven circular. Sausages form an integral part of Italian culture and cuisine, and the two are inexorably linked. There is even a patron saint of sausages, Sant' Antonio, who is always seen with a pig at his side and whose Feast Day, 17 January, is celebrated with much porcine squealing as pigs are slaughtered for the annual sausage-making festival. In this practical and humorous book, acclaimed cookery writer Mary Contini explores the Italian fascination with salsiccie, tracing its history and displaying its remarkable versatility with over 55 mouth-watering recipes, including Il Panino di San Gennaro - the best sausage roll in the world - Philip's Fabulous Fonteluna Sugo, and Peperoni Pizza Twice!
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
USt-IdNr.: GB 922696893
Info zu diesem Verkäufer
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