Bild 1 von 2


Galerie
Bild 1 von 2


Ähnlichen Artikel verkaufen?
Französisches Bistro: Saisonale Rezepte von François Simon Buch Der schnelle kostenlose Versand-
FREE US DELIVERY | ISBN: 2080200887 | Quality Books
US $16,79
Ca.EUR 14,29
Artikelzustand:
Sehr gut
Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand befindet. Der Einband weist keine offensichtlichen Beschädigungen auf. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag vorhanden (sofern zutreffend). Alle Seiten sind vollständig vorhanden, es gibt keine zerknitterten oder eingerissenen Seiten und im Text oder im Randbereich wurden keine Unterstreichungen, Markierungen oder Notizen vorgenommen. Der Inneneinband kann minimale Gebrauchsspuren aufweisen. Minimale Gebrauchsspuren. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
Kostenlos USPS Ground Advantage®.
Standort: Florida, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Di, 5. Aug und Di, 12. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:303178519076
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- ISBN
- 2080200887
- EAN
- 9782080200884
- Date of Publication
- 2011-12-19
- Publication Name
- N/A
- Type
- Hardback
- Release Title
- French Bistro: Seasonal Recipes
- Artist
- Simon, François
- Brand
- N/A
- Colour
- N/A
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Rizzoli International Publications, Incorporated
ISBN-10
2080200887
ISBN-13
9782080200884
eBay Product ID (ePID)
109295978
Product Key Features
Book Title
French Bistro : Seasonal Recipes
Number of Pages
216 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / General, Regional & Ethnic / French, Seasonal
Publication Year
2012
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
39.3 Oz
Item Length
9.8 in
Item Width
7.8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Reviews
"Beautiful and beautifully conceived." ~ France Magazine "If you've never had the pleasure of being there and I think it's always a pleasure then this new book, French Bistro: Seasonal Recipes , will make you feel as though you're there. Yes, yes, I know that reading about a restaurant and cooking its recipes is not the same as really being there, but hey, it's not bad. Not bad at all. Especially when the book is as good and as evocative as this one." ~Dorie Greenspan
Photographed by
Sarramon, Christian
Dewey Decimal
641.5944
Synopsis
The French bistro provides an irresistible dining experience, combining fresh, traditional dishes with a friendly atmosphere. With its checkered tablecloths, chalkboard menus brandishing the plats du jour, emblematic wooden chairs, and an endless supply of crusty baguettes, the gastronomic bistro has firmly established itself as a culinary institution. Bertrand Auboyneau, the owner of Bistrot Paul Bert in Paris, offers a seasonal selection of sixty hearty recipes. Starters include rustic country p t with cognac and wild mushroom confit or scallops cooked in their shells with a piquant twist. An extensive selection of main courses ranges from shoulder of lamb en cocotte to duck breast with cherries and roasted new potatoes. After a dazzling cheese platter, if you still have room for dessert, you can indulge in an assortment of delicious classics, such as Paul Bert's signature Paris-Brest, praline cream in a crisp choux pastry ring, or le flottante, an island of poached meringue floating in Tahitian vanilla cr me anglaise. To accompany the recipes, revered food critic Fran ois Simon outlines the ten commandments that rule a true bistro, such as the importance of an inspirational owner and a highly experienced chef as well as impeccable waiters and the art of creating an authentic decor, dense with the wafting smells of good food and wine. Photographs feature both recipes and the lively spirit of a dozen Parisian bistros., The French bistro provides an irresistible dining experience, combining fresh, traditional dishes with a friendly atmosphere. With its checkered tablecloths, chalkboard menus brandishing the plats du jour, emblematic wooden chairs, and an endless supply of crusty baguettes, the gastronomic bistro has firmly established itself as a culinary institution. Bertrand Auboyneau, the owner of Bistrot Paul Bert in Paris, offers a seasonal selection of sixty hearty recipes. Starters include rustic country p'té with cognac and wild mushroom confit or scallops cooked in their shells with a piquant twist. An extensive selection of main courses ranges from shoulder of lamb en cocotte to duck breast with cherries and roasted new potatoes. After a dazzling cheese platter, if you still have room for dessert, you can indulge in an assortment of delicious classics, such as Paul Bert's signature Paris-Brest, praline cream in a crisp choux pastry ring, or Île flottante, an island of poached meringue floating in Tahitian vanilla créme anglaise. To accompany the recipes, revered food critic François Simon outlines the ten commandments that rule a true bistro, such as the importance of an inspirational owner and a highly experienced chef as well as impeccable waiters and the art of creating an authentic decor, dense with the wafting smells of good food and wine. Photographs feature both recipes and the lively spirit of a dozen Parisian bistros.
LC Classification Number
TX719
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Rechtliche Informationen des Verkäufers
USt-IdNr.: GB 922696893
Info zu diesem Verkäufer
World of Books USA
86,5% positive Bewertungen•5,2 Mio. Artikel verkauft
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Verkäuferbewertungen (1.557.777)
- 8***c (1986)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufThanks
- 3***y (959)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufCase was broken.
- 1***m (2559)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufHopefully a better version than my current copy.
Noch mehr entdecken:
- Hörbücher Simon Beckett,
- Simon Beckett Belletristik-Bücher,
- Penguin Books Sprachkurse und Lehrmaterialien,
- Penguin Books Studium und Erwachsenenbildung,
- Penguin Books Fachbücher, Lernen und Nachschlagen,
- Belletristik-Simon - & -Schuster Bücher,
- Sachbuch Bücher übers Fasten,
- Krimis & Thriller-Bücher von Simon Beckett,
- Hörbücher und Hörspiele Simon Beckett Krimis & Thriller,
- Deutsche Bücher Simon Beckett Belletristik