|Eingestellt in Kategorie:
Ähnlichen Artikel verkaufen?

Tartine: Klassiker der alten Moderne ganz: Buch Nr. 3 von Chad Robertson-

Ursprünglicher Text
Tartine: Ancient Modern Classic Whole: Book No. 3 by Chad Robertson
Global Dispatch
(7076)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $37,41
Ca.EUR 32,00
Artikelzustand:
Neu
2 verfügbar
Ganz entspannt. Rückgaben akzeptiert.
Versand:
Kostenlos Economy Shipping.
Standort: Livingston, NJ, USA
Lieferung:
Lieferung zwischen Sa, 26. Jul und Sa, 2. Aug nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Liefertermine - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet berücksichtigen die Bearbeitungszeit des Verkäufers, die PLZ des Artikelstandorts und des Zielorts sowie den Annahmezeitpunkt und sind abhängig vom gewählten Versandservice und dem ZahlungseingangZahlungseingang - wird ein neuem Fenster oder Tab geöffnet. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
Rücknahme:
60 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
    Diners Club

Sicher einkaufen

eBay-Käuferschutz
Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:156957709708
Zuletzt aktualisiert am 05. Jul. 2025 07:55:47 MESZAlle Änderungen ansehenAlle Änderungen ansehen

Artikelmerkmale

Artikelzustand
Neu: Neues, ungelesenes, ungebrauchtes Buch in makellosem Zustand ohne fehlende oder beschädigte ...
EAN
9781452114309
UPC
9781452114309
ISBN
9781452114309
MPN
N/A

Über dieses Produkt

Product Identifiers

Publisher
Chronicle Books
ISBN-10
1452114307
ISBN-13
9781452114309
eBay Product ID (ePID)
159781456

Product Key Features

Book Title
Tartine No. 3 : Ancient Modern Classic Whole
Number of Pages
304 Pages
Language
English
Topic
General, Courses & Dishes / Bread, Methods / Professional, Methods / Baking
Publication Year
2013
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Chad Robertson
Book Series
Tartine Ser.
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.5 in
Item Weight
50.5 Oz
Item Length
10.5 in
Item Width
9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2012-276745
Reviews
"The porridge bread from Bar Tartine in San Francisco is why I love gluten. I want to slater it in butter and serve it to all of my guests - all of the time. Find the recipe in Chad Robertson's latest cookbook." - Alison Roman, Bon Appetit -- -, "...aspiring bread bakers and those who love them will want to invest in this third tome from Tartine master baker Chad Robertson." - Los Angeles Times, "...aspiring bread bakers and those who love them will want to invest in this third tome from Tartine master baker Chad Robertson." - Los Angeles Times -- -, "The book provides flexible and accessible modern recipes, while illuminating the ways in which bread has changed over time." - Cathy Erway, Civil Eats, "The book provides flexible and accessible modern recipes, while illuminating the ways in which bread has changed over time." - Cathy Erway, Civil Eats -- -, "The porridge bread from Bar Tartine in San Francisco is why I love gluten. I want to slater it in butter and serve it to all of my guests - all of the time. Find the recipe in Chad Robertson's latest cookbook." - Alison Roman, Bon Appetit, ' It's common knowledge that the best bread in San Francisco - make that America - is made by the brilliant, obsessive baker Chad Robertson at his Mission District storefront,Tartine Bakery'.- Daniel Patterson from Bon Appétit, Tastemakers 2012
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.81/5
Synopsis
The third in a series of classic, collectible cookbooks from Tartine Bakery & Cafe, one of the great bakeries, Tartine Book No. 3 is a revolutionary, and altogether timely, exploration of baking with whole grains. The narrative of Chad Robertson's search for ancient flavours in heirloom grains is interwoven with 85 recipes for whole-grain versions of Tartine favourites. Robertson shares his groundbreaking new methods of bread baking including new techniques for whole-grain loaves, as well as porridge breads and loaves made with sprouted grains. This book also revisits the iconic Tartine Bakery pastry recipes, reformulating them to include whole grains, nut milks, and alternative sweeteners. More than 100 photographs of the journey, the bread, the pastry and the people, make this is a must-have reference for the modern baker., The third in a series of classic, collectible cookbooks from Tartine Bakery & Cafe, one of the great bakeries, Tartine Book No. 3 is a revolutionary, and altogether timely, exploration of baking with whole grains. The narrative of Chad Robertson's search for ancient flavors in heirloom grains is interwoven with 85 recipes for whole-grain versions of Tartine favorites. Robertson shares his groundbreaking new methods of bread baking including new techniques for whole-grain loaves, as well as porridge breads and loaves made with sprouted grains. This book also revisits the iconic Tartine Bakery pastry recipes, reformulating them to include whole grains, nut milks, and alternative sweeteners. More than 100 photographs of the journey, the bread, the pastry and the people, make this is a must-have reference for the modern baker.
LC Classification Number
TX769.R643 2013

Artikelbeschreibung des Verkäufers

Rechtliche Informationen des Verkäufers

Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
USt-IdNr.: DE 325825342
Info zu diesem Verkäufer

Global Dispatch

93,2% positive Bewertungen32 Tsd. Artikel verkauft

Mitglied seit Mär 2012
Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
Welcome! We offer a variety of unique and quality items. We wish you a pleasant and delightful shopping experience!
Shop besuchenKontakt

Detaillierte Verkäuferbewertungen

Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
Genaue Beschreibung
4.8
Angemessene Versandkosten
5.0
Lieferzeit
4.7
Kommunikation
4.6

Verkäuferbewertungen (7.960)

Alle Bewertungen
Positiv
Neutral
Negativ