Bild 1 von 4




Galerie
Bild 1 von 4




Williams Sonoma Brotkochbuch-
US $4,99
Ca.EUR 4,33
oder Preisvorschlag
Artikelzustand:
“In good used condition, with wear to the dust cover.”
Gut
Buch, das gelesen wurde, sich aber in einem guten Zustand befindet. Der Einband weist nur sehr geringfügige Beschädigungen auf, wie z.B. kleinere Schrammen, er hat aber weder Löcher, noch ist er eingerissen. Bei gebundenen Büchern ist der Schutzumschlag möglicherweise nicht mehr vorhanden. Die Bindung weist geringfügige Gebrauchsspuren auf. Die Mehrzahl der Seiten ist unbeschädigt, das heißt, es gibt kaum Knitter oder Einrisse, es wurden nur in geringem Maße Bleistiftunterstreichungen im Text vorgenommen, es gibt keine Textmarkierungen und die Randbereiche sind nicht beschrieben. Alle Seiten sind vollständig vorhanden. Genauere Einzelheiten sowie eine Beschreibung eventueller Mängel entnehmen Sie bitte dem Angebot des Verkäufers.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Versand:
US $5,63 (ca. EUR 4,89) USPS Media MailTM.
Standort: Elmhurst, Illinois, USA
Bei Kombiversand sparen
Lieferung:
Lieferung zwischen Do, 26. Jun und Di, 1. Jul nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
Rücknahme:
30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
Zahlungen:
Sicher einkaufen
Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
eBay-Artikelnr.:156937714879
Artikelmerkmale
- Artikelzustand
- Gut
- Hinweise des Verkäufers
- “In good used condition, with wear to the dust cover.”
- Type
- Book
- Features
- Revised
- ISBN
- 9780743228374
Über dieses Produkt
Product Identifiers
Publisher
Free Press
ISBN-10
0743228375
ISBN-13
9780743228374
eBay Product ID (ePID)
2000265
Product Key Features
Book Title
Bread
Number of Pages
120 Pages
Language
English
Topic
General, Methods / Baking
Publication Year
2002
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Book Series
Williams Sonoma Collection
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.7 in
Item Weight
24.9 Oz
Item Length
9 in
Item Width
8.2 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2002-023028
Dewey Edition
21
Dewey Decimal
641.8/15
Synopsis
A warm slice of bread, fresh from the oven and spread with butter, is one of life's simple pleasures. Whether it's a traditional whole-wheat loaf, a crusty baguette, or tender blueberry muffins, the delicious taste and aroma of home-baked bread appeals to all of our senses. Best of all, delectable baked goods will delight friends and family alike. Williams-Sonoma Collection Bread offers more than 40 delicious recipes, from traditional yeast breads to convenient quick breads, including breakfast treats such as muffins and scones. Whether you are in search of a savory sourdough loaf to serve with soup, simple dinner rolls to enhance the holiday table, or classic banana bread for an afternoon snack, this book includes recipes for every occasion. In addition, a final chapter on international breads, such as Italian focaccia or French brioche, rounds out this essential collection for the home baker.Enticing photographs of each recipe make it easy to choose which bread to bake, and photographic side notes give insight into each recipe. Including all the techniques essential to mastering the art of making bread -- from mixing and kneading to rising and baking -- here is everything you need to bake the perfect loaf., A warm slice of bread, fresh from the oven and spread with butter, is one of life's simple pleasures. Whether it's a traditional whole-wheat loaf, a crusty baguette, or tender blueberry muffins, the delicious taste and aroma of home-baked bread appeals to all of our senses. Best of all, delectable baked goods will delight friends and family alike. Williams-Sonoma Collection Bread offers more than 40 delicious recipes, from traditional yeast breads to convenient quick breads, including breakfast treats such as muffins and scones. Whether you are in search of a savory sourdough loaf to serve with soup, simple dinner rolls to enhance the holiday table, or classic banana bread for an afternoon snack, this book includes recipes for every occasion. In addition, a final chapter on international breads, such as Italian focaccia or French brioche, rounds out this essential collection for the home baker. Enticing photographs of each recipe make it easy to choose which bread to bake, and photographic side notes give insight into each recipe. Including all the techniques essential to mastering the art of making bread -- from mixing and kneading to rising and baking -- here is everything you need to bake the perfect loaf.
LC Classification Number
TX763.H46 2002
Artikelbeschreibung des Verkäufers
Info zu diesem Verkäufer
silverpotpourri
100% positive Bewertungen•17 Tsd. Artikel verkauft
Angemeldet als privater VerkäuferDaher finden verbraucherschützende Vorschriften, die sich aus dem EU-Verbraucherrecht ergeben, keine Anwendung. Der eBay-Käuferschutz gilt dennoch für die meisten Käufe.
Beliebte Kategorien in diesem Shop
Verkäuferbewertungen (11.275)
- o***d (11991)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter Kaufvery nice coins - very fast delivery
- 1***2 (3422)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufArrived quickly, as described.
- s***a (2190)- Bewertung vom Käufer.Letzter MonatBestätigter KaufBeautiful scrunchy, exactly as pictured, and speedy delivery! Thanks so much.
Noch mehr entdecken:
- Hörbücher William Shakespeare,
- William Faulkner Belletristik-Bücher,
- William Shakespeare Schule und Ausbildung,
- Tennessee Williams Belletristik-Bücher,
- Hörbücher und Hörspiele William Shakespeare,
- Bücher William-Shakespeare-Belletristik-Jugendliche,
- William-S. - Burroughs-Belletristik-Bücher,
- Deutsche William Shakespeare Hörbücher und Hörspiele,
- Hörbücher und Hörspiele William-Shakespeare-Kassette,
- Hörbücher und Hörspiele William-S. - Burroughs