|Eingestellt in Kategorie:
Dieses Angebot wurde verkauft am Sa, 17. Mai um 02:33.
The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for...
Verkauft
The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for...
US $14,43US $14,43
So, 18. Mai, 02:33So, 18. Mai, 02:33
Ähnlichen Artikel verkaufen?

The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for...

Texas Book Consignments
(12644)
Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
US $14,43
Ca.EUR 12,55
Artikelzustand:
Sehr gut
    Versand:
    Kostenlos USPS Media MailTM.
    Standort: Haltom City, Texas, USA
    Lieferung:
    Lieferung zwischen Di, 24. Jun und Mo, 30. Jun nach 94104 bei heutigem Zahlungseingang
    Wir wenden ein spezielles Verfahren zur Einschätzung des Liefertermins an – in diese Schätzung fließen Faktoren wie die Entfernung des Käufers zum Artikelstandort, der gewählte Versandservice, die bisher versandten Artikel des Verkäufers und weitere ein. Insbesondere während saisonaler Spitzenzeiten können die Lieferzeiten abweichen.
    Rücknahme:
    30 Tage Rückgabe. Käufer zahlt Rückversand. Wenn Sie ein eBay-Versandetikett verwenden, werden die Kosten dafür von Ihrer Rückerstattung abgezogen.
    Zahlungen:
        Diners Club

    Sicher einkaufen

    eBay-Käuferschutz
    Geld zurück, wenn etwas mit diesem Artikel nicht stimmt. Mehr erfahreneBay-Käuferschutz - wird in neuem Fenster oder Tab geöffnet
    Der Verkäufer ist für dieses Angebot verantwortlich.
    eBay-Artikelnr.:156924567338

    Artikelmerkmale

    Artikelzustand
    Sehr gut: Buch, das nicht neu aussieht und gelesen wurde, sich aber in einem hervorragenden Zustand ...
    Release Year
    2019
    ISBN
    9781510746015

    Über dieses Produkt

    Product Identifiers

    Publisher
    Skyhorse Publishing Company, Incorporated
    ISBN-10
    1510746013
    ISBN-13
    9781510746015
    eBay Product ID (ePID)
    3038379995

    Product Key Features

    Book Title
    Ultimate Guide to Home Butchering : How to Prepare Any Animal or Bird for the Table or Freezer
    Number of Pages
    288 Pages
    Language
    English
    Topic
    Hunting, Agriculture / Animal Husbandry, Shooting, Outdoor Skills, Animals / Wildlife
    Publication Year
    2019
    Genre
    Nature, Technology & Engineering, Sports & Recreation
    Author
    Monte Burch
    Format
    Trade Paperback

    Dimensions

    Item Height
    0.7 in
    Item Weight
    18.6 Oz
    Item Length
    9 in
    Item Width
    6 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    TitleLeading
    The
    Dewey Edition
    23
    Dewey Decimal
    641.66
    Synopsis
    Revised and updated! With more than forty years of experience butchering domestic animals, game, and birds, award-winning outdoor writer and photographer Monte Burch presents this complete guide for butchering many types of livestock or wild animals. Learn how to butcher cows, chickens, goats, hogs, deer, turkeys, rabbits, and more, with simple and easy-to-follow, step-by-step photographs and illustrations. Burch also provides recommendations on which tools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink-wrappers) to use for the task at hand. He lists detailed instructions on how to butcher each animal and use each part, so nothing goes to waste. Now you'll be able to prepare meat for salting and curing, freezing, sausage making, and more. From field dressing, skinning, and boning out a whole deer to efficiently plucking ducks and bleeding out hogs, The Ultimate Guide to Home Butchering is the one-stop guide to help you become more self-sufficient in preparing your meat for your table., Revised and updated With more than forty years of experience butchering domestic animals, game, and birds, award-winning outdoor writer and photographer Monte Burch presents this complete guide for butchering many types of livestock or wild animals. Learn how to butcher cows, chickens, goats, hogs, deer, turkeys, rabbits, and more, with simple and easy-to-follow, step-by-step photographs and illustrations. Burch also provides recommendations on which tools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink-wrappers) to use for the task at hand. He lists detailed instructions on how to butcher each animal and use each part, so nothing goes to waste. Now you'll be able to prepare meat for salting and curing, freezing, sausage making, and more. From field dressing, skinning, and boning out a whole deer to efficiently plucking ducks and bleeding out hogs, The Ultimate Guide to Home Butchering is the one-stop guide to help you become more self-sufficient in preparing your meat for your table.

    Artikelbeschreibung des Verkäufers

    Rechtliche Informationen des Verkäufers

    Ich versichere, dass alle meine Verkaufsaktivitäten in Übereinstimmung mit allen geltenden Gesetzen und Vorschriften der EU erfolgen.
    Info zu diesem Verkäufer

    Texas Book Consignments

    99,6% positive Bewertungen47 Tsd. Artikel verkauft

    Mitglied seit Sep 2006
    Antwortet meist innerhalb 24 Stunden
    Angemeldet als gewerblicher Verkäufer
    Our company is Aggie owned and operated since 2004. Our goal is to provide efficient and courteous service to our customers while maintaining honesty and integrity. We are grateful for everyone who ...
    Mehr anzeigen
    Shop besuchenKontakt

    Detaillierte Verkäuferbewertungen

    Durchschnitt in den letzten 12 Monaten
    Genaue Beschreibung
    4.9
    Angemessene Versandkosten
    5.0
    Lieferzeit
    5.0
    Kommunikation
    5.0

    Verkäuferbewertungen (13.050)

    Alle Bewertungen
    Positiv
    Neutral
    Negativ
      • c***c (261)- Bewertung vom Käufer.
        Letzter Monat
        Bestätigter Kauf
        Exactly as described, A+ seller!
      Alle Bewertungen ansehen